2 aprilie 2016 - Plantare la Arpasu [Episodul 1 al impaduririi]

2 aprilie 2016 - Plantare la Arpasu [Episodul 1 al impaduririi]
Data inceput
15.03.2016
Data sfarsit
02.04.2016
Sfarsit inscriere
27.03.2016
Nr. de voluntari
350
Voluntari inscrisi
14
Voluntari acceptați
11

Info

Domeniu de activitate: Plantări arbori
Județe: Sibiu
Organizație: Cu verdele-n SUS

Descriere

UPDATE: Inscrierile s-au incheiat, cele 350 de locuri au fost ocupate. Ne vedem in 2 aprilie, cu cei inscrisi deja prin verdelesus.ro. 

~~~~

Ca prim pas al unui proiect de împădurire care se va derula pe 5 ani, va avea loc plantarea a 10.000 de puieți pe un teren de 2ha ce aparține de com. Arpașu de Jos. 

Vă așteptăm alături de noi, într-o zi de sâmbătă, la aer curat și la activități specifice perioadei de primăvară. 

Pentru înscriere, completează acest formular din link. Astfel, vei putea primi pe mail toate informațile necesare înainte de plantare.

Vă ținem la curent cu toate informațiile prin mail și pe pagina Cu verdele-n SUS. Ne vedem sâmbată 2 aprilie 2016! 

UPDATE: Pentru finalizarea inscrierii, completeaza si formularul aici http://verdelesus.ro/ Citeste si regulamentul, il gasesti in link. 

Este util sa completezi si in acest formular, sunt doar cateva date importante si necesare; astfel, vei putea primi mailuri de la noi cu toate informatiile necesare pentru ziua plantarii. 

La fel, opteaza acolo in formular daca vii cu masina personala sau cu bus oferit de noi la orele stabilite. Noi punem la dispozitie 4-5 busuri, din Sibiu si retur, deci este loc suficient. 

Avem 350 de locuri, vom inchide inscrierile cand ajungem la acest numar. De aceea, ar fi bine sa te inscrii, daca stii sigur ca vrei sa vii :) 

Dificultate

Medie
Observații:

Voluntarii participanți vor primi sape și mănuși de la organizatori. 

Echipamentul obligatoriu de participare este: încălţăminte adecvată unei plantări (cizme cauciuc sau bocanci), haină de ploaie şi haină călduroasă (în caz de nevoie)! 

Se asigură

Asigurăm transportul voluntarilor care preferă să vină fără mașină. IMPORTANT: Plecarea cu autocarul se va face la ora 08:00, din parcarea de langă Sala Thalia, Sibiu. Ne întoarcem în jurul orei 16:00, în funcţie de finalizarea plantării. 

Vom lua împreună și prânzul, pe care îl asigurăm participanților la plantare.   

Contractul de voluntar îl veți putea completa pe drum în autobuz. Pentru cei ce vin cu mașina proprie, primiti contractul pe mail și vă rugăm să veniți cu el gata completat la terenul de la Arpașu. 

Beneficii voluntari

Alte beneficii

Învățăm primul pas al unui proces de împădurire: etapa de plantare. Cei ce doresc, pot participa și la etapa următoare - activitați de întreținere a puieților plantați.

Diplomă de voluntar, la cerere.